Min blogglista

måndag 17 maj 2010

Tänk vad roligt det är att blogga. Det sägs att man ska sluta när allt känns som roligast och man är på topp. Så känns det nu.
1800 läsare varje vecka och jag har bestämt mig för att gå vidare mot nya spännande mål i livet.

Ha det bäst mina läsare......

All kärlek till er.....

14 kommentarer:

  1. Men kärlek!!! Ingen blir ledsnare än jag att få läsa detta blogginlägg!! Min bloggmentor.... Vem ska nu förgylla min vardag? Vem ska jag nu skratta åt? Vem kan skriva om den kaotiska familjevardagen som du??
    Jag har sorg i mitt blogghjärta... Vila i frid
    Jag älskar Lindqvistarna

    SvaraRadera
  2. Faktist riktigt tråkigt../wille

    SvaraRadera
  3. Eeeeeeeeh va är det här för snack nu då?

    SvaraRadera
  4. Tack Malin för all rolig läsning!!!! ha de!kram mana!

    SvaraRadera
  5. Men fy vad tråkigt att du ska sluta blogga. Det är ju en av mina höjdpunkter att kolla in din blogg. Men sant att man ska sluta när man är på topp! Du är en bra bloggerska och kommer att att sakna din blogg. Puss

    SvaraRadera
  6. Tråkigt!!! Men då får vi se till att knacka på istället!! :)))

    Kraaaam

    SvaraRadera
  7. Äntligen,,det bästa som kunnat hänt !!!

    SvaraRadera
  8. Tänk vad ord kan beröra!!! Att ord är starka det visste jag - men inte till den milda grad Runningbeer! Tänk att en blogg kan vara så otroligt viktig för Dig att du hänger upp HELA ditt liv på den. Det är bara DINA egna värderingar som sätter dina BEGRÄNSNINGAR!!!!
    Om det är så att du tycker att denna blogg är så värdelös varför överhuvet taget lägga energi på att läsa den och kommentera?? Nåt annat måste du väl ha att göra? Lägg energin på dig själv och ev.familj. Det mår du nog bättre utav.

    SvaraRadera
  9. Runningbeer: Har jag inte sett dig här i bloggen förr? Då var du också väldigt barnslig! Vet inte vem du är men hitta nåt annat att slösa din tid på än att bete dig som en absolut barnrumpa!

    SvaraRadera
  10. Tänk att Runningbeer har följt bloggen hela tiden fast bloggen är så dålig...Visst är det konstigt?
    Vilken tur att jag har ett bra kontaktnät så man kan spåra IP adresser. Tur att jag känner folk på Bredbandsbolaget samt inom poliskåren. Alla vi vet exakt vem denna person är som skriver detta. Det kallas IP adress....MOHAHAHAHHAHA

    Skratta bäst som skrattar sist...

    //ANONYM

    SvaraRadera
  11. måste instämma, hur feg är denna person som inte ens vågar kritisera under sitt eget namn utan måste vara anonym. Trist att inte läsa din blog Malin

    / Lina

    SvaraRadera
  12. för att citera ett gammalt rätt kul, om än lite slitet TV uttryck.. -Det runningbear säger och det katten skiter,, det lägger man liksom i samma låda!!!
    Det är människor som du(runningbear) som driver mig att vilja förändra världen till något lite ljusare..
    Att kämpa lite hårdare.. Du är för mig en symbol för det jag föraktar hos människor, missunsamhet, girighet, egoism, och rent HAT.

    Utan såna människor som du, vad skulle då jag lägga allt mitt krut på. så jag kan nog bara tacka dig.
    Tack för att du är en sådan AMÖBA och lever av andras sorg, tack för att du suger ut allt gott här i världen, och gör den lite mörkare, tack för att du inte har ryggrad nog att stå med ditt riktiga namn, (mer ryggrad i mig då..)
    Tack för att du förpestar andras tillvaro., och ger mig den bränsle jag behöver, jag kanaliserar allt mitt förakt till dig, och skickar det rakt ut i cyberrymden.. och hoppas du en dag får äta det som BORDE bjudas dig, !!

    Tack för att du finns!
    // Annica

    SvaraRadera
  13. Runningbeer...det är det löjligaste jag hört i hela mitt liv. Alla vet vem du är och alla skrattar åt dig och diskuterar hur du mår egentligen. Du tycker du är jävligt vass som skriver under "pseudonym", jag trodde du var smartare än så. Vilken besvikelse! Vem försöker du lura?
    Jag trodde man hade större krav social kompetens och psykisk hälsa på den position du besitter.
    Sök proffesionell hjälp, du bör få förtur.
    Behåll ditt tragiska liv för dig själv.

    Undrar vad Persson tycker om det språk du använder, dess innebörd, den dator du skickar dina kommentarer ifrån och att du gör det under arbetstid....
    Att du ens orkar lägga energi på detta om du tycker att det är så in i helvete löjligt och onödigt.

    Fortsätt blogga Malin!!!
    Vi älskar att läsa din underbara familj.

    // Erik

    SvaraRadera
  14. Sorgligt att du ska sluta!!! Jag har din blogg på min blogglista som jag går igenom varje dag, kommer sakna Lindqvistarna. Du skriver så grymt bra, och galet kul, och jag vill ju veta vad som händer i era liv!! Kanske kan du komma tillbaka nån gång - hoppas!

    Kram Gabriella

    SvaraRadera