Min blogglista

onsdag 4 november 2009

Snart fredagsmyyys

Nu e det natten igen. Johan och barnen sover. Jag ska släcka alla ljus åh gå och sussa. Imorgon är det försäljningsmöte i Sundsvall. Ett viktigt möte!
Imorgon har ja hämtning och lämning av Wiggo. Johan skulle jobba över lite. Wilma är så stor nu så hon går själv till och från skolan. Skönt med stora barn vetja.
Sen är det vår bästa dag. FREDAGSMYYYYS! Wiggo å jag lediga.

7 kommentarer:

  1. Vilken tönt blogg lägg ner för fan... Hur har du tid med detta Malin du som har det så mycket att göra :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken oförskämd kommentar av Henric. Tycker att man kan låta bli att läsa andras bloggar om man nu inte gillar bloggen. Tur att alla tycker olika för jag tycker det är riktigt kul att läsa bloggen och följa Lindqvistarna.
    Hoppas att du Malin inte tar åt dig av Henrics inlägg. Fortsätt blogga och bry dig inte om Henrics elaka och onödiga kommentar! Hoppas du slipper fler trista inlägg från honom.

    Kram

    Kram

    SvaraRadera
  3. Eftersom det är efterfrågat hur man skriver kommentarer så gör jag ett försök till beskrivning:
    Uppe i högra hörnet finns det en knapp som heter "Följ", klicka på den och välj ett konto(jag har Google och tycker det funkar bra!), logga in där och få anv.id. Sen när du vill kommentera te.x. Henric.......så klickar du på "skicka en kommentar" - klicka på välj profil(Google om du väljer den), skriv din kommentar och klicka sen på "skicka kommentar". Hoppas det fungerar för er nu, annars ska jag försöka hjälpa er igen....

    SvaraRadera
  4. Lättast är tror jag om man hela tiden är inloggad på bloggen....men det är ju frivilligt

    SvaraRadera
  5. Jag håller med Anna ovan....
    Om Du Henric tycker att bloggen är töntig så finns det ju tusen andra saker att läsa om....t.ex. Svininfluensan och så.....

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  7. Tack Malin W! Nu verkar det äntligen funka!!! =)

    SvaraRadera