Min blogglista

onsdag 18 november 2009

Skänk till barncancerfonden

Nästan varje dag insjuknar ett barn i Sverige av cancer. Cancern är oförutsägbar. Den gör ingen skillnad på pojkar och flickor, samhällsklass, hudfärg eller andra omständigheter. Vem som helst kan drabbas. Tre av fyra barn som drabbas av cancer överlever. Forskning har gjort att många fler klarar sig idag än för bara några decennier sedan. Men i var fjärde familj inträffar fortfarande det ofattbara. Barncancerfonden finansierar cirka 90 % av all forskning om barncancerforskningen i Sverige. Med din hjälp kan forskningen rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Gör ett livsviktigt val, stöd Barncancerfonden genom att skänka pengar med din mobil. Man kan även välja att köpa ett smycke, nalle eller annat och göra ännu mer för barn med cancer .

För 7-8 års sen började Johan och jag ge pengar till barncancerfonden varje månad. Vi ger 100kr i månaden via autogiro. När jag pluggade hade vi det ganska dåligt ställt. Då gav vi 30 kr i månaden varje månad. Det som är så bra är att man får bestämma sin egen summa när man vill ge via autogiro. Om du har det dåligt ställt kan du ge 5 kr. När Hannes blev sjuk så kände jag mig så glad över att vi varit med och bidragit till forskningen. Om Hannes varit sjuk tio år tidigare så kanske inte hans liv gått att rädda. Så mycket går forskningen framåt.
Om tio år kanske vi kan rädda Wiggo, Wilma, Elton, Vindar, Ted, Thilda, Axel, Tea, Erik, Martin, Pella, Benjamin, Wille, Felicia, Melinda m.fl.
Vi måste hjälpas åt. Tillsammans är vi starka och kan hjälpas åt att bekämpa detta. Skämmas ska ni göra ni som inte bidrar! Alla har råd när man får välja sin egen summa. Väj 1 kr, 5kr, 15kr, 50kr......you name it!

En dag när Hannes var sjuk så var ja där och skulle hämta Wiilma. Då hade det kommit ett paket till Hannes. Då fick han en ryggsäck från barncancerfonden men 500kr i för att göra ngt kul för. Sen vet jag att Hannes bror Felix har fått åka på läger på Gotland med andra syskon till cancerdrabbade barn. Tänk att få bidra till detta. Vilken gåva!!!!!!


Bidra ni med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar