Min blogglista

söndag 21 februari 2010

Sökes: Administratör

Barnen var förväntansfulla och lyckliga över att äntligen få bada. Vi möttes av en skylt där det stog: Stängt pga Simtävling. GRRRR!!!!
Med två ledsna barn åkta vi hem och lekte att vi bastade i bilen. Åt självklar vår bad frukt i bilen också.

Jag har ett stort behov av att anställa en administratör i mitt liv. Jag behöver ngn som organiserar upp hela livet. Säger till när och var jag ska handla, vad som behövs, säger till när barnen har träningar eller aktiviteter. Någon som är spindeln i nätet i vår familj.


Administratör sökes till kaotisk tillvaro
Den sökande ska ha en förmåga att känna sig som en extra mamma och pappa då dom nuvarande föräldrarna lever helt i sin egen värld. Du behöver vara stresstålig, kunna ha många och då menar vi många bollar i luften samtidigt. Du ska aldrig höja rösten eller vara arg. Du ska vara intiativrik, glad och positiv. Du måste se barnets bästa i alla situationer även om du vet att beslut som tas i denna familj är felaktiga. Du måste alltid hålla med. Du får gärna kunna säga nej till mormorn som försöker vattna ihjäl familjens blommor för 100000ggr.

Du får också gärna skriva handlingslista. Vara duktig på att laga mat då mamman i familjen har en tendens att antingen bränna all mat eller severa den olagad.

Familjen önskar också att du är mer proaktiv än inaktiv. Gärna inte så snygg då pappan kan komma på att mamman i familjen har förfallet i och med barnafödande.
En bonus om du har erfarenhet med barn som har diagnoser på alla bokstäver i alfabetet.
Om administratören kan hålla reda på alla strumpor i familjen så ä det också välkommet.

Tack för din ansökan. Tacksam om du skriver ihop ett snabbt CV då urvals processen redan startat.

En bonus om du kan börja bjuda in lite kompisar på mat då vi ligger back så det skriiiiiiker om det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar